Kom naar de Open Huizen Dag op 1 april in de Bommelerwaard

Wilt u wonen in de groene omgeving van de Bommelerwaard? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan één van de woningen in de Bommelerwaard die te koop staan tijdens de Open Huizen Dag op 1 april.

Landelijke Open Huizen Dag

Van 11:00 tot 15:00 kunt u tijdens de landelijke open dag verschillende huizen bezoeken zonder afspraak. Een mooie kans om u eenvoudig te oriënteren op de huizenmarkt. 

De wens om vrij en ruim te wonen in de Bommelerwaard? Het huis aan de Hooiweg 31 te Hedel opent ook zijn deuren voor geïnteresseerde kopers. Voldoende ruimte en rust, vanwege het grote perceel van maar liefst 1.975 m². De fraaie woning met een oppervlakte van 205 m² met ruime oprit, garage en grote tuin is de ideale woning in de Bommelerwaard waar rust en ruimte centraal staan, maar met de uitstekende ligging aan de rand van het dorp bent u ook snel bij het centrum en de A2.

Leuk huis gezien? Neem een makelaar! 

Heeft u tijdens de open dag een leuk huis gezien? Neem dan contact op met een makelaar voor de aankoop van een woning. Jaap van Lith, makelaar van Makelaardij Bommelerwaard, helpt u graag bij de aankoop van uw woning. Een spannende tijd, waarin onderhandelingen en (schriftelijke) afspraken gemaakt gaan worden. Een aankoopmakelaar helpt u in deze tijd bij het maken van de beste afspraken met de verkopende partij, zodat u zich kan richten op uw toekomstige nieuwe huis!