Verkoopbegeleiding

Vrijblijvend advies

U wilt uw woning verkopen en uw huis optimaal online presenteren. Bij Makelaardij Bommelerwaard begeleiden wij u van begin tot eind en komt de makelaar bij u thuis langs. Bel onze makelaar, Jaap van Lith, en maak vrijblijvend een afspraak voor advies en begeleiding.

Tijdens dat gesprek zal de makelaar ons uitgebreide dienstenpakket met u doornemen. In dat pakket spelen drie zaken een belangrijke rol: presentatie, onderhandeling en de afhandeling.

Presentatie van uw woning

Optimale presentatie van uw woning is de basis voor een succesvolle verkoop. Voor ons reden om extra aandacht te besteden aan het 'etaleren' van uw woning. Vermelding op onze website, maar ook op die van Funda, VBO en Huislijn zijn tegenwoordig van het grootste belang. In overleg kunnen we besluiten tot advertenties in dag- en weekbladen. Maar ook een professioneel verzorgde brochure is nog altijd een belangrijk onderdeel van het presentatiepakket.

Onderhandeling bij de verkoop van uw woning

Makelaardij Bommelerwaard onderhandelt voor u in de verkoop van uw woning. Een spannend proces in de verkoop van uw woning, daarom hebben wij continu contact met u over het verloop van de onderhandelingen. Onze makelaar, Jaap van Lith, zal iedere stap in het onderhandelingsproces met u doornemen en overleggen.

Afhandeling

Zolang een woning te koop staat, houden wij onze cliënten op de hoogte van ontwikkelingen op de markt. Bij bezichtigingen is één van ons altijd aanwezig. Is de verkoop een feit, dan maken we afspraken bij de notaris en zorgen voor de complete afhandeling. Voor ons routine, voor u een hele zorg minder.

Neem contact op